Kupi galon od 15L Cetina prirodne izvorske vode, a mi ćemo ti pokloniti točionik!

Zaista, to je to – baš kao što kaže naslov, sve što trebaš učiniti je kupiti galon od 15L Cetina prirodne izvorske vode, poslati nam fotografiju računa i ispuniti ovaj formular, a mi ćemo ti poslati točionik. 

Ovo dakle nije igra na sreću, nema izvlačenja dobitnika, dobitnici su svi, naravno – do isteka zaliha. Ali, ne brinite, dobro smo se opskrbili. 

ORGANIZATOR DARIVANJA

Organizator Darivanja je društvo Naturalis d.o.o., Ivetići 1, Civljane, OIB: 19514005057, vlasnik brenda vode Cetina.

Darivanje se organizira u svrhu promocije Organizatora. Pravila darivanja (“Pravila”) bit će objavljena na mrežnoj stranici www.cetina.hr, te na Facebook stranici: www.facebook.com/izvorskavodacetina/ i Instagram profilu https://www.instagram.com/cetina_water/

TRAJANJE DARIVANJA

Darivanje traje od 16. veljače 2024. do isteka zaliha

SUDIONICI

Darivanje je otvoreno za sve punoljetne fizičke osobe. Zaposlenici društva Naturalis d.o.o. te uži članovi njihove obitelji nemaju pravo sudjelovanja u Darivanju.

KAKO SUDJELOVATI

Sudionici trebaju putem Google obrasca poslati sve podatke za slanje (ime, prezime, adresu, poštanski broj, mjesto, kontakt broj i email).

Sudionik darivanja može se uključiti s jednom prijavom.

NAGRADE

Sudionici ovog darivanja koji ispunjavaju uvjete mogu osvojiti Cetina točionik za vodu.

Naturalis d.o.o. kao organizator Darivanja, obvezuje se poslati nagrade dobitnicima u roku od 60 dana od dana objave dobitnika na internetskoj stranici www.cetina.hr

ODABIR DOBITNIKA

Prvih 200 sudionika koji ispune sve uvjete Darivanja će dobiti točionik kao nagradu.

Svaki sudionik u mogućnosti je dobiti nagradu samo jedan put tokom cijelog perioda Darivanja.

POBJEDNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Pobjednici su dužni u samoj prijavi ostaviti svoje kontakt podatke, uključujući točno ime, prezime, adresu, broj mobitela, mail adresu te priložiti fotografiju računa. Nakon što pobjednik preuzme nagradu, smatra se da je organizator ispunio sve svoje obaveze prema njemu. Ne postoji mogućnost unovčenja ili zahtijevanja nekog drugog proizvoda ili usluge Organizatora u zamjenu za osvojenu nagradu.

Sudionici darivanja i pobjednici u cijelosti ovlašćuju organizatora za objavu i korištenje njihovih imena i komentara u promidžbene svrhe.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Sudjelovanjem u darivanju, sudionik prihvaća Pravila darivanja i suglasan je da je njegova odgovornost proučiti navedena pravila i upoznati se s njima. Svaki sudionik prihvaća prava i obveze navedene u Pravilima.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Darivanju (uključujući bez ograničenja troškove pristupa Internetu). Troškovi prijave za darivanje putem interneta mogu varirati, stoga vas molimo da aktualne pristojbe provjerite sa svojim pružateljem usluga.

Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Darivanju.

Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovo Darivanje e-mailom na e-mail: info@cetina.hr ili putem društvenih mreža.

Organizator ne odgovara za tehničke smetnje u radu bilo koje vrste (prekid/nedostupnost u radu mreža, servera, internet stranica, telefonskih i dr. veza na koje ne može utjecati) vezane uz Darivanje.

Organizator ne odgovara za bilo kakve netočne podatke ili kvarove, prouzročene bilo od strane korisnika internetske stranice, bilo od strane opreme ili nastale kao posljedica programiranja povezanog ili korištenog tijekom ovog Darivanja. Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu grešku, propust, prekid, brisanje, kvar ili kašnjenje u radu ili prijenosu, kvar komunikacijskih linija, krađu, uništenje ili neovlašten pristup internetskoj stranici, neovlaštene izmjene ili hakiranje internetske stranice.

Svi sudionici prihvaćaju Pravila privatnosti i potvrđuju da su ih pročitali na ovome linku: www.cetina.hr/izjava-o-privatnosti

Darivanje se može prekinuti isključivo u okolnostima na koje Organizator ne može svjesno utjecati, npr. onima koje se nisu mogle spriječiti, izbjeći ili popraviti.

OSOBNI PODACI

Organizator cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši osobni podaci kod nas pažljivo sačuvani. Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefon i sl.)

Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način. Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani.

Organizator prikuplja i obrađuje osobne podatke sudionika Darivanja u skladu s Politikom zaštite privatnosti navodnom u Pravilima privatnosti.

Organizator će koristiti Vaše osobne podatke isključivo u svrhu ovog Darivanja.

RAZNO

Na ova Pravila te na Darivanje primjenjuje se hrvatsko pravo. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski sud u Zagrebu.

Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku o čemu će istaknuti obavijest na isti način kako su objavljena ova pravila Darivanja.

Podijeli priču:
Pogledaj i druge priče