Uključite se u nagradni foto natječaj ‘Jesen stiže, Cetino moja!’

Zamisli da cijeli mjesec, svaki dan, piješ prirodnu izvorsku vodu koja revitalizira tvoje tijelo, ali i tvoj duh. Uključi se u natječaj, fotografiraj bocu Cetine u jesenskom okruženju i osvoji mjesečnu* zalihu vode Cetina!

*preporučena cjelomjesečna zaliha

 

1. ORGANIZATOR NATJEČAJA

1.1. Organizator nagradnog natječaja je društvo Naturalis d.o.o., Ivetići 1, Civljane, OIB: 19514005057, vlasnik brenda vode Cetina.

1.2. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije Organizatora. Pravila Natječaja (“Pravila”) bit će objavljena na mrežnoj stranici www.cetina.hr, te na facebook stranici Cetina: www.facebook.com/izvorskavodacetina/

 

2. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

2.1 Nagradni natječaj traje od 29. listopada (od trenutka objave Natječaja na facebook stranici) do 12. studenog 2019. (23:59:59 sati)

 

3. SUDIONICI

3.1. Nagradni natječaj otvoren je za sve punoljetne fizičke osobe koje su registrirani članovi Facebooka (www.facebook.com) i koji su označili Facebook stranicu Cetina sa ‘sviđa mi se’ te postali njeni fanovi. Natjecatelji trebaju ispuniti uvjete natječaja naznačenim redoslijedom u razdoblju od 29.10.2019. do 12.11.2019. do 23:59:59 sati.

3.2. Zaposlenici društva Naturalis d.o.o. te uži članovi njihove obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

 

4. KAKO SUDJELOVATI

4.1. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je učiniti sljedeće:

– fotografirati bilo koju bocu Cetine s novim dizajnom u okruženju jesenske prirode
– objaviti fotografiju uz #JesenStizeCetinoMoja na svoj Facebook profil
– javiti se u inbox Cetine s informacijom o pridruženju natječaju
– prikupiti minimalno 10 ‘sviđa mi se’ (like) na svoju objavljenu fotografiju

Napomena: postavke objave/fotografije trebaju biti na javno (public)

4.2. Sve fotografije moraju biti izvorno djelo sudionika i moraju biti njegovo isključivo vlasništvo.

4.3. Sudionik natječaja može se uključiti s maksimalno 3 fotografije.

 

5. NAGRADE

5.1. Sudionici ovog Natječaja koji ispunjavaju uvjete Natječaja mogu osvojiti sljedeće nagrade:

1. nagrada
– CETINA Clover samostojeći aparat za vodu
– 4 velike boce Cetine (15L)
– 1x 6pack 1,5L gazirane Cetine
– Cetina majica

2. nagrada
– CETINA stolni aparat za vodu
– 3 velike boce Cetine (15L)
– 1x 6pack 1,5L gazirane Cetine
– Cetina majica

3. nagrada
– CETINA stolni aparat za vodu
– 2 velike boce Cetine (15L)
– 1x 6pack 0,5L gazirane Cetine
– Cetina majica

4. nagrada
– CETINA stolni aparat za vodu
– 1 velika boca Cetine (15L)
– 1x 6pack 0,5L gazirane Cetine
– Cetina majica

5. nagrada
– CETINA stolni aparat za vodu
– 1 velika boca Cetine (15L)
– Cetina majica

6.-10. nagrada
– CETINA stolni aparat za vodu
– 1 velika boca Cetine (15L)

CETINA Clover samostojeći aparat za vodu
(grijanje i hlađenje vode)

 

CETINA stolni aparat za vodu
(sobna temperatura)

 

6. ODABIR DOBITNIKA

6.1. U uži izbor za odabir dobitnika ulaze fotografije koje prikupe 10 ‘sviđa mi se’ odnosno ‘like’ na svoju fotografiju. Žiri sastavljen od osoba zaposlenih kod Organizatora će osam dana nakon završetka natječaja, od fotografija koje su ušle u uži izbor, odabrati 10 najboljih fotografija, od prvog do desetog mjesta. Fotografije će se odabrati na temelju kreativnosti, originalnosti i usklađenosti s pripadajućim zadatkom Natječaja te ispunjenih pravila sudjelovanja.

 

7. POBJEDNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

7.1. Pobjednici natječaja bit će objavljeni na facebook stranici Organizatora najkasnije 10 radnih dana po završetku natječaja te će dobitnici biti obaviješteni putem Facebook Messengera (inboxa) o svojoj pobjedi. Pobjednici su dužni u roku od 48 sati od objave i kontakta u inbox odgovoriti Organizatoru istim putem s točnim imenom, prezimenom, adresom i brojem mobitela. Ukoliko se pobjednik ne javi u navedenom roku, bira se sljedeći dobitnik nagrade.

7.2. Odabrane fotografije biti će postavljene na Cetina Facebook stranicu www.facebook.com/izvorskavodacetina/ i Cetina Instagram profil www.instagram.com/cetina_water nakon odabira, u periodu od maksimalno godinu dana od završetka natječaja.

7.3. Nakon što pobjednik preuzme nagradu, smatra se da je organizator ispunio sve svoje obaveze prema njemu.

7.4. Ne postoji mogućnost unovčenja ili zahtijevanja nekog drugog proizvoda ili usluge Organizatora u zamjenu za osvojenu nagradu.

7.5. Sudionici nagradnog natječaja i pobjednici u cijelosti ovlašćuju organizatora za objavu i korištenje njihovih imena i fotografija u promidžbene svrhe.

 

8. OGRANIČENJA I ODRICANJA

8.1. Sudjelovanjem u natječaju, natjecatelj prihvaća Pravila natječaja i suglasan je da je njegova odgovornost proučiti navedena pravila i upoznati se s njima. Svaki sudionik natječaja prihvaća prava i obveze navedene u Pravilima.

8.2. Sve fotografije koje se postave u okviru Natječaja moraju biti autorsko djelo sudionika odnosno moraju biti slobodne od prava trećih strana, uključujući, ali ne isključivo se odnoseći na autorska prava, prava zaštićenih znakova, druga prava vezana uz intelektualno vlasništvo, pravo na privatnost, pravo na upotrebu osobne fotografije, itd. Organizator nije odgovoran za bilo koja potraživanja trećih strana vezano uz kršenje takvih prava. Organizator može prema vlastitoj diskreciji diskvalificirati bilo koji poslani materijal koji bi mogao predstavljati kršenje prava trećih strana.

8.3. Sadržaji ne smiju biti povezani s nasiljem, drogom ili kulturom droge, alkoholom, niti biti eksplicitan sadržaj koji opisuje golotinju ili neprimjereno ponašanje prema životinjama ili ljudima.

8.4. Organizator zadržava pravo uklanjanja sadržaja iz Natječaja i s Facebook stranice uvredljivih na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, te automatski može diskvalificirati Sudionike od sudjelovanja u Natječaju.

8.5. Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (uključujući bez ograničenja troškove pristupa Internetu). Troškovi prijave za Natječaj putem interneta mogu varirati, stoga vas molimo da aktualne pristojbe provjerite sa svojim pružateljem usluga.

8.6. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju.

8.7. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Natječaj e-mailom na e-mail: info@cetina.hr uz naznaku Predmet: «Jesen stiže, Cetino moja» Nagradni natječaj.

8.8. Organizator ne odgovara za tehničke smetnje u radu bilo koje vrste (prekid/nedostupnost u radu mreža, servera, internet stranica, telefonskih i dr. veza na koje ne može utjecati) vezane uz Nagradni natječaj.

8.9. Organizator ne odgovara za bilo kakve netočne podatke ili kvarove, prouzročene bilo od strane korisnika internetske stranice, bilo od strane opreme ili nastale kao posljedica programiranja povezanog ili korištenog tijekom ovog Nagradnog natječaja. Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu grešku, propust, prekid, brisanje, kvar ili kašnjenje u radu ili prijenosu, kvar komunikacijskih linija, krađu, uništenje ili neovlašten pristup internetskoj stranici, neovlaštene izmjene ili hakiranje internetske stranice.

8.10. Svi natjecatelji samim svojim ulaskom u natječaj prihvaćaju Pravila privatnosti i potvrđuju da su ih pročitali na ovome linku: www.cetina.hr/izjava-o-privatnosti

8.11. Nagradni natječaj može se prekinuti isključivo u okolnostima na koje Organizator ne može svjesno utjecati, npr. onima koje se nisu mogle spriječiti, izbjeći ili popraviti.

 

9. OSOBNI PODACI

9.1. Organizator cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši osobni podaci kod nas pažljivo sačuvani. Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefon i sl.)
9.2. Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način. Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani.
9.3. Organizator prikuplja i obrađuje osobne podatke sudionika nagradnog natječaja u skladu s Politikom zaštite privatnosti navodnom u Pravilima privatnosti
9.4. Organiztor će koristit Vaše osobne podatke isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja.

 

10. RAZNO

10.1. Na ova Pravila te na Nagradni natječaj primjenjuje se hrvatsko pravo. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski sud u Zagrebu.

10.2. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku o čemu će istaknuti obavijest na isti način kako su objavljena ova pravila Nagradnog natječaja.

11. OBJAVA POBJEDNIKA

1. Sanja Červar
2. Renata Mikulčić
3. Anita Arbanas Dvorski
4. Jelena Rajčić
5. Ana Lovrić
6.-10. Veronika Odobašić, Martina Vlahov, Dragana Kovačević, Milica Vuković, Marija G. Rela.

Podijeli priču:
Pogledaj i druge priče