Mlada pjevačka zvijezda Albina novo je zaštitno lice branda Cetina

Svježa, nježna i jedinstvena – osobine su koje krase prirodnu izvorsku vodu Cetina, ali i novo glavno lice kampanje prekrasnu mladu pjevačicu Albinu. Svojim jedinstvenim talentom prekrasna Albina ostavlja trag – baš kao prirodna izvorska voda Cetina dok prolazi krškim tokovima Cetinskog kraja. Upravo zato je talentirana Albina bila najbolji izbor za novo, glavno lice branda Cetina; prve vode koje izvire iz Parka prirode i na vaš stol donosi okus veličanstvene planine Dinare.

Uspješna, mlada pjevačka zvijezda za brand Cetina snimila je kampanju u prostorijama Muzeja suvremene umjetnosti koji je poslužio kao savršena kulisa za snimanje. Spoj mladosti, prirodnosti i svježine koji zajedno donose prirodna izvorska voda Cetina i mlada Albina pretočeni su u jedinstvenu kampanju. Baš kao prirodna izvorska voda Cetina: prirodna i svježa ili razigrana i snažna, prekrasna Albina u novoj kampanji otkriva sva svoja lica.

Albina u svojem najiskrenijem izdanju bila je savršen izbor za glavno lice koje se krije iza imena branda Cetina – prirodna izvorska voda.

Vodimo vas iza kulisa na set snimanja nove kampanje za brand Cetina. U devedeset sekundi upoznajte prekrasnu, mladu Albinu u svom najprirodnijem izdanju. Pogledajte video!

Podijeli priču:
Pogledaj i druge priče